8 december 2021
VAYA Projects

Waarom je naar Oostenrijk op vakantie geweest moet zijn

Oostenrijk is een prachtig bergland midden in Europa. Een land vol met meren, bergen en oude, authentieke steden en dorpjes. Veel Nederlanders verkiezen warmere oorden en stranden boven het prachtige Oostenrijk. Dit terwijl Oostenrijk zo veel te bieden heeft. Dit artikel is een ode aan Oostenrijk. Waarom moet je op vakantie zijn geweest in Oostenrijk? 

Watervallen en meren

Oostenrijk staat bol van de watervallen en meren. Vaak zijn er prachtige paden die je voeren naar mooie, voor het oog verborgen stadjes in het ruige landschap. Ook kun je op een bootje stappen en peddelend naar jouw bestemming gaan. Je kunt ook gaan duiken in het water. Of lange stukken gaan zwemmen door het heldere zee- en meerwater. De Oostenrijkse meren behoren tot de schoonste van Europa. Duikers kunnen hier de onderwaterwereld heel goed bekijken.

Berglandschap

Het berglandschap is adembenemend in Oostenrijk. In Oostenrijk vind je bekende en hoge bergen zoals de Großglockner (3798 meter), Weißkugel (3739 meter), Großvenediger (3666 meter), Hintere Schwärze (3628 meter), Hintere Schwärze (3628 meter) en de Vorderer Brochkogel (3565 meter). De bergen ademen de Oostenrijkse cultuur. Koeien met bellen en typische kleine kerkjes die je in alle vergezichten ziet. Soms kust het zonlicht een kasteel boven op een berg als de zon onder dreigt te gaan. 

Prachtige, authentieke steden en dorpjes

Oostenrijk is echt een land waar je alleen maar doorheen hoeft te rijden en je dag is al goed. Overal waar je autobanden gaan wordt je overdonderd door de prachtige natuur. Het is moeilijk om niet weg te dromen in de auto. Oostenrijk is echter niet alleen natuur, de steden mogen er ook zijn. Verwonder jezelf in grote steden als: Wenen, Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck. Wil je liever naar rustige, pittoreske stadjes/dorpjes? Ga dan naar Zell am See, Alpbach, Heiligenblut of Filzmoos. 

Zoek je een resort in Oostenrijk?

Vaya Projects ontwikkelt al een decennia luxueuze resorts in Oostenrijk. Deze appartementen kun je kopen en vervolgens verhuren aan vakantiegangers of tijdelijke verblijvers. Vaya projects beloofd een gegarandeerde verhuuropbrengst met een rendement tot bijna 7%!