9 december 2021

Personal training: 3 redenen om nu te beginnen!

Dat beweging en sporten goed voor een mens is, dat weten we ondertussen wel. Maar toch blijft het soms lastig om genoeg te bewegen op een dag. Heb jij soms een duwtje in de goede richting nodig betreft sporten? Overweeg eens een personal trainer! In dit artikel geef ik je 3 redenen om nu te beginnen met personal training.

1. Motiverend

Kom je vaak je eigen afspraken betreft sporten niet na? Een belofte met jezelf is natuurlijk ook makkelijk te verbreken. Maar onder een afspraak met jouw personal trainer kom je toch echt wat minder makkelijk uit. Maak wekelijks een afspraak met een personal trainer en je zal merken dat dit een stok achter de deur is om echt te gaan sporten. Op die manier is het makkelijk om een routine te krijgen in het sporten en kan je het na verloop van tijd zelf!

2. Sporten op maat

Een personal trainer creëert een sportschema op basis van wat je al kan en jouw doelen. Een personal trainer beschikt over alle kennis om een trainingsplan op te stellen wat goed werkt voor jou. Op die manier werk jij zo efficiënt mogelijk naar je doelen toe en zal je merken dat je progressie maakt. 

3. Veilig sporten

Het uitvoeren van sommige oefeningen kan best gevaarlijk zijn als je niet goed weet wat je aan het doen bent. Je kan een verkeerde houding hebben, te zwaar trainen voor jouw lichaam, of te lang doorgaan met sporten terwijl je eigenlijk pijn hebt. Een personal trainer zorgt ervoor dat jij op een goede en veilige manier sport en daarmee voorkom je nare blessures. 

Lijkt een personal trainer jou wel wat en woon je in omgeving Delft? Neem dan eens een kijkje op de website van personal trainer delft en ontdekt wat de mogelijkheden zijn!