Trampolines

Lekker springen in je tuin

Wanneer je met de kinderen naar een speeltuin gaat is een van de eerste dingen die ze gaan doen lekker springen, om een bepaalde reden zijn trampolines magnet voor kinderen. Leuke salto’s maken of andere figuren of jezelf gewoon even lekker laten vallen, voor de ontspanning is een trampoline perfect voor jong en oud. Nu is de mogelijkheid om er een in de tuin te plaatsen, kies voor een exemplaar wat je los neer kunt zetten of een die je in de grond kunt graven. Voor iedere tuin is er een leuk exemplaar te vinden.

Gelijk met het gras

Trampolines zijn eenvoudig om in de tuin te plaatsen, echter is het natuurlijk veel eenvoudiger om een model zo te plaatsen dat je er nooit over kunt struikelen. Het is ook nog eens een mooier gezicht in je tuin, een trampoline kan heel eenvoudig gelijk met de grond worden geplaatst. Hierbij wordt het gedeelte onder de trampoline ingegraven, op deze manier raak je nooit de grond tijdens het springen. 

Trampolines

Zomer en winter kun je springen

Van de trampolines die je in de tuin kunt plaatsen, verwacht je natuurlijk wel dat die zomer en winter gebruikt kunnen worden. Het doek is zo ontwikkeld, dat na een bui regen deze snel weer droog is en je lekker erop kunt springen. Is het weer wat minder, maar wel droog kun je gewoon lekker oefenen in de tuin voor turnen of even gewoon springen. Verschillende modellen en formaten zie je in de webshop van 12springtrampolines.nl, maak snel je keuze welke jij in je tuin wilt om lekker te springen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *