lasergame huren

Lasergame huren hartstikke leuk

Lasergamen is hartstikke leuk om met een groep vrienden te doen. Lasergame is geschikt voor jong en oud en dus super leuk voor iedereen. Je werkt samen in een team en probeert zo de rest te verslaan en de meeste punten te behouden. 

Wat is lasergame?

Lasergame is een gaaf spel waarmee je moet proberen het ander team uit te schakelen. Om dit te kunnen doen heb je een lasergun. De lasergun schiet infrarode onschadelijke stralen en wanneer deze stralen een andere lasergun raken verliest die persoon punten. Om ervoor te zorgen dat je niet geraakt wordt kan je schuilen achter obstakels of een muur. Vanuit die plek kan je verder proberen andere weer af te schieten. Dit speel je in teams en aan het eind kan je de punten van beide teams vergelijken en zien welk team heeft gewonnen. Ook kan je kijken naar de individuele punten en zien welk teamlid er het beste was.

lasergame huren

Lasergame op locatie

Lasergamen kan je op een speciale locatie doen waar alles al voor je is verzonnen en geregeld of je huurt een lasergame. Bij het lasergamen op locatie heb je keus uit verschillende plekken, indoor en outdoor. Hier kan je dan voor één of twee uurtjes lasergamen en dan kan je met de uitslag in je hand weer naar huis. De locatie is meestal helemaal ingericht voor het lasergamen wat er erg indrukwekkend uitziet. Daarnaast is er ook al een spelvorm voor je uitgekozen en wordt dat daar uitgelegd. Het is dus al helemaal voor je bedacht. 

Lasergame huren

Naast lasergamen op een speciale locatie kan je ook lasergame huren. Bij het huren van lasergame krijg je de lasergun met uitleg van het gebruik en van het spel. Je hebt keuze uit hoeveel guns je wilt hebben, waar en voor hoelang je ze wilt gebruiken, hierin heb je dus alle keus. Je kan dus zelf de locatie kiezen, dit kan je doen op een gave boerderij, in het bos, op kantoor of in een lege school. Met het huren van lasergame kan je ook zelf bepalen wat voor spelvorm je wilt doen. Er zijn namelijk meerdere soorten spellen die je met lasergame kan doen, zo kun je het leuk afwisselen. Lasergame huren is dus voordelig en geeft veel vrijheid. 

Lasergamen is een leuk spannend spel waar je je energie in kwijt kan. Dit kan je doen op locatie waar alles voor je is geregeld, of je kan zelf bepalen hoe jij het wilt doen door het te huren. Wil je graag lasergame huren neem dan een kijkje op lasergamesethuren.nl. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *