goede trainer

Behaal je doelen met personal trainer Den Bosch

Misschien had jij, net als ik, aan het begin van het jaar als goede voornemen om meer te gaan sporten en gezonder te gaan eten. Een tijdje had ik het volgehouden, ik ging een paar keer per week met goede moed naar de sportschool en at gezonder. Een tijdje ging het goed, maar op een gegeven moment merkte ik dat de motivatie vaak ver te zoeken was en dat ik na een lange dag werken liever thuis op de bank hing in plaats van een paar uurtjes te zweten in de sportschool. Ook merkte ik dat ik steeds vaker weer begon te snoepen en eigen was ik weer terug bij af. Maar nu de zomer er weer aan zit te komen realiseer ik me toch dat er iets moet veranderen. En omdat ik het deze keer goed aan wilde pakken, heb ik besloten om de hulp in te schakelen van personal trainer Den Bosch.

sporten met begeleiding

Personal trainers met veel ervaring

In het begin vond ik het nog wel een beetje spannend. Normaal pakte ik het sporten altijd alleen aan, en ik vond het toch wel een beetje gek dat er nu iemand toe ging kijken hoe ging aan het sporten was. Maar hier had ik toch voor gekozen. Op een gegeven moment verloor ik steeds die motivatie, dus dit was wat ik nodig had. Al snel bleek het heel erg mee te vallen. De personal trainer was niet alleen heel vriendelijk, ook wist hij me steeds weer te motiveren. Naast het motiveren wist de personal trainer me keer op keer tot uit uiterste te brengen en dat ik tijdens de trainingen alles wist te geven. Uiteindelijk heb ik met de personal trainer Den Bosch toch het resultaat weten te behalen wat ik al die tijd zelf niet heb kunnen bereiken.

samen trainen